Általános nyelvoktatás (kezdő szinttől)

Kezdőket és újrakezdőket egyaránt szívesen látok!

Nyelvvizsgára való felkészítés

Alap-, közép- és felsőfokú nyelvvizsgára készítelek fel személyre szabott tanmenettel és célirányosan. Szakmai nyelvvizsgára való felkészítést is vállalok.

Korrepetálás, segítség a leckeíráshoz

Úgy érzed, nyűg a tanulás, valamint a lecke elkészítése? Ennek az lehet az oka, hogy az iskolában nem magyarázzák el neked érthetően a tananyagot, sőt az is elképzelhető, hogy a tananyagból eleve hiányzik mindaz, ami érdekessé tehetné. Nálam fel fogod fedezni, hogy a nyelvtanulás örömforrás is lehet.

Nyelvi felkészítés külföldi munkához

Szeretettel várlak, ha angol nyelvterületen készülsz munkát vállalni, és az ehhez szükséges mindennapi szókincset és nyelvtant kívánod elsajátítani. Ebben az esetben a külföldön való beilleszkedéshez, ügyintézéshez és a hétköznapi feladataid elvégzéséhez nélkülözhetetlen nyelvi tudásanyag megszerzésére összpontosítunk.

Üzleti és szakmai angol elsajátítása

Az angol ma már a külföldi partnerekkel és kollégákkal való kapcsolattartás alapvető eszköze, így számos állás betöltésének feltétele az aktív angol nyelvtudás. Ha ezt az óratípust választod, a saját munkakörödhöz elengedhetetlen üzleti angol elsajátítására helyezzük a hangsúlyt.

Felkészítés angol nyelvű prezentációra

Ezt az óratípust annak ajánlom, aki már rendelkezik legalább középfokú angol nyelvtudással, és angol nyelvű előadás megtartására készül. Ha úgy érzed, segítségre van szükséged az előadásod angol nyelvű szövegének kidolgozásához, valamint örülnél pár hasznos tippnek is, fordulj hozzám bizalommal!